Επικοινωνήστε μαζί μας 210 2406020 | info@ekdoseiszenith.gr

Όνειρα Στον Φεγγίτη

Αρχική

Όνειρα Στον Φεγγίτη

Αγκαλιά με την καλή του κάτω από τον φεγγίτη του καινούριου τους σπιτιού, κάνουν όνειρα για τη ζωή που λαχταρούν να ζήσουν με τα παιδιά τους.

Απρόσμενα και αναπάντεχα όλα ανατρέπονται όταν ο ήρωας μας, ο Χρήστος καλείται να παρουσιαστεί στο στρατό και να συνδράμει στις Κυπριακές δυνάμεις στα γεγονότα του 1974 , για να πολεμήσουν τον Τούρκο εισβολέα στην Κύπρο.

Εκεί πιάνεται αιχμάλωτος πολέμου και τίθεται αυτόματα από τη μοίρα υπό την προστασία μιας Τουρκάλας της Μπαχάρ. Οι επιλογές του, μία, να ακολουθήσει τη ζωή που του δίνεται από αυτή τη γυναίκα και μη έχοντας καμιά μνήμη, ξαναγεννιέται ως Αχμέτ.

Γίνονται ζευγάρι και ζει μαζί της μια ζωή συμβατική. Πίσω στην Ελλάδα, οι δικοί του άνθρωποι κλαίνε ένα ήρωα, πενθούν για την απώλεια τους.

Πώς τα φέρνει όμως η ζωή; Κι εκεί στο πουθενά, η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια, τα φέρνει έτσι και ο Αχμέτ ξαναθυμάται την ταυτότητα του. Επιτακτικά ζητά πίσω τη ζωή που άφησε πίσω , τη γυναίκα του , τα παιδιά του, τους γονείς του.

Η επιστροφή στην πατρίδα, γίνεται με απώλειες… παράπλευρες.

Κι εκεί που η μπόρα κόπασε , ένας σεισμός άρχισε να ταρακουνάει το έδαφος που πατάει. Τα “ακραία φαινόμενα της φύσης’’ διαλύουν για άλλη μια φορά τη ζωή του.

Η ανακάλυψη πως ίσως δεν είναι το παιδί του πατέρα που γνώρισε, αλλά ενός αδίστακτου και ψυχικά διαταραγμένου βιαστή, έρχεται να τον συγκλονίσει.

Στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική των συναισθημάτων και ένα ουράνιο τόξο θα τον βγάλει από το τέλμα της απογοήτευσης .Ένα ουράνιο τόξο που θα τον βρει αγκαλιά με την όμορφη γυναίκα του, κάτω από τον φεγγίτη, να συνεχίζουν ότι είχαν αφήσει στη μέση… ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ τους!!!