Επικοινωνήστε μαζί μας 210 2406020 | info@ekdoseiszenith.gr

Η Miss κι Εμείς

Αρχική

Η Miss κι Εμείς

Δύο πολύ όμορφες κοπέλες ξεκινούν την πορεία τους ως εστεμμένες, επενδύοντας ολόκληρη τη ζωή τους μόνο σε αυτό. Μοναδικό εμπόδιο στα όνειρά τους οι κόρες τους που βρίσκουν καταφύγιο η μία στην άλλη και θα επιχειρήσουν να ξεφύγουν από τον ναρκισσισμό που τις περιβάλλει, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Συνοδοιπόροι των δύο νεαρών γυναικών, δύο φίλες τους από εκ δια μέτρου αντίθετες οικογένειες με τις οποίες θα γνωριστούν απρόσμενα, αλλά όχι τυχαία.

Όλες μαζί θα προσπαθήσουν να λυτρωθούν από τις φυλακές της παιδικής τους ηλικίας και να αναγεννηθούν. Καριέρα, δημοσιότητα, άντρες, συντροφικότητα, ομορφιά, παχυσαρκία και μία “αντισυμβατική” μητρότητα, θα τις φέρουν αντιμέτωπες με τις ερινύες τους ή με την κάθαρσή τους. 

Πόσο μπορούν τα κοινωνικά πρότυπα να καθορίσουν τη ζωή μας; Τι μπορεί να συμβεί, αν αφεθούμε στις σειρήνες της ματαιοδοξίας, της παροδικής δημοσιότητας και στον αδυσώπητο αγώνα να τα διατηρήσουμε παντοτινά;

Ένα βιβλίο ύμνος στη σύγχρονη γυναίκα και στον αγώνα της να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να αισθανθεί ολοκληρωμένη.