Επικοινωνήστε μαζί μας 210 2406020 | info@ekdoseiszenith.gr

Όλες οι εκδηλώσεις

Αρχική

Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Βιβλίου "Το Σπασμένο Φτερό της Πεταλούδας" της Ιωάννας Δαμηλάτη

Το Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ. ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «ΖΕΝΙΘ» σας προσκαλούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών για την παρουσίαση του 2ου βιβλίου της στιχουργού - συγγραφέως Ιωάννας Δαμηλάτη με τίτλο «Το Σπασμένο Φτερό της Πεταλούδας»

Παρουσίαση βιβλίου "Αγάπη Από Καρδιάς" της Τάνιας Γρεμή

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ. οι Εκδόσεις «ΖΕΝΙΘ» σας προσκαλούν στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων για την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Τάνιας Γρεμή με τίτλο «Αγάπη Από Καρδιάς»

Παρουσίαση βιβλίου "Γκρίζος Αέρας" της Μελίνας Τούντα

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 το Καφέ - Πολυχώρος «ΑΙΤΙΟΝ» και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «ΖΕΝΙΘ» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του 7ου βιβλίου της Μελίνας Τούντα με τίτλο "Γκρίζος Αέρας".

Παρουσίαση Βιβλίου "Στο Σημείο 12" της Χρύσας Ζανεσή Αλεξάκη

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ. η Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις «ΖΕΝΙΘ» σας προσκαλούν στο Νεστορίδειο Μέλαθρον στην Ρόδο για την παρουσίαση του 6ου βιβλίου της Χρύσας Ζανεσή Αλεξάκη με τίτλο "Στο Σημείο 12".

Παρουσίαση Μελίνα Τούντα

Με χαρά σας περιμένουμε στις 13 Απριλίου στις 18:00μ.μ. στο Polis Art για την παρουσίαση του έβδομου βιβλίου της Μελίνας Τούντα με τίτλο "Γκρίζος Αέρας".

Παρουσίαση Βιβλίου Μελίνα Τούντα

Στις 20 Απριλίου στις 19:00μμ σας περιμένουμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών για την παρουσίαση του έβδομου βιβλίου της Μελίνας Τούντα με τίτλο "Γκρίζος Αέρας.

Παρουσίαση Βιβλίου Γκρίζος Αέρας

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαίου και ώρα 20:00μ.μ. στο Ωδείο Παλαιού Φαλήρου "ΕΛΕΝΗ ΡΑΠΤΗ¨ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "ΚΟΥΡΕΤΤΑ" για την παρουσίαση του βιβλίου "ΓΚΡΙΖΟΣ ΑΕΡΑΣ".