Ημερολόγιο Καραντίνας – Μιχάλης Δ. Γαλανάκης

15,00 

ISBN: 978-618-5490-55-3 SKU: N/A Tag:

Μιχάλης Γαλανάκης, PhD, PostDoc

Ο Δρ. Γαλανάκης Μιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.

Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές του στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας, το 1999. Είναι κάτοχος Πτυχίου Master (MSc) στην Οργανωτική Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών από το 2003. Το 2009 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Οργανωτικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών. To 2019 ολοκλήρωσε την Μεταδιδακτορική του Διατριβή στο θέμα της Θετικής Ηγεσίας.

Εντός των ερευνητικών του ενδιαφερόντων βρίσκονται η ψυχολογική ευδαιμονία, τα θετικά συναισθήματα, το εργασιακό στρες, η ομαδική αποτελεσματικότητα, η κινητοποίηση, η επαγγελματική ικανοποίηση και η εργασιακή συμπεριφορά.

Έχει πραγματοποιήσει 55 διαλέξεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια ψυχολογίας κι έχει δημοσιεύσει 61 πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Υλοποιεί μαθήματα Ψυχολογίας, Οργανωτικής Ψυχολογίας και Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Και ξαφνικά όλο μας το βιος ανατράπηκε…

Τίποτα δεν ήταν όπως πριν…

Φόβος, τρόμος και παράνοια, κοινωνική απομόνωση, καραντίνα, μένουμε μέσα, απαγόρευση κυκλοφορίας, αναστολή του Πάσχα, Χάσαμε το καλοκαίρι – στοπ!

Και το όνομα αυτού Covid-19…

Από την αρχική καρναβαλο-απαγόρευση στην εποχή της μετά καραντίνας ελευθερίας.

Και με βάση τις έρευνες, το 80% των Ελλήνων το πρώτο πράγμα που θα κάνουν μόλις βγουν από την καραντίνα είναι να πάνε κομμωτήριο…

Στο μεταξύ, Μένουμε Μέσα – Σπύρος Παπαδόπουλος (Και το ερώτημα που πλανάται είναι γιατί ο Σπύρος που είναι ηλικιωμένος –σόρι Σπύρο– μας λέει να μένουμε μέσα μπαίνοντας απέξω στη διαφήμιση;

Και αυτός βόλτα είχε πάει…)

Για να μπείτε στη συνέχεια του βιβλίου

στείλτε μήνυμα 7

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

στο 13033

(Πνευματική άσκηση και σπάσιμο αλάτων εγκεφάλου)

Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που πέρασαν την καραντίνα χωρίς να χάσουν το μυαλό, το χιούμορ και την ψυχραιμία τους.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.4 kg
Διαστάσεις 21 x 14 x 21 cm