Μια Αγκαλιά Με Άρωμα Πασχαλιάς – Ελευθερία Κομιτοπούλου

12,00 

ISBN: 978-618-5490-75-1 SKU: N/A Tag:

Η Ελευθερία Κομιτοπούλου γεννήθηκε στην Καρδίτσα της Θεσσαλίας. Μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε Τουριστικές Επιχειρήσεις και παρακολούθησε Σεμινάρια Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
Από τα εφηβικά της χρόνια ανακάλυψε την αγάπη της προς τη λογοτεχνία. Στην πορεία, μέσα από την ενασχόλησή της με τη συγγραφή, αφέθηκε στα ταξίδια του νου, της ψυχής και της δημιουργικής χαράς.
Θεωρεί πως κάθε ανθρώπινο πλάσμα κρύβει βαθιά μέσα του τη δική του συγκινητική ιστορία.
Το πρώτο της μυθιστόρημα έχει τίτλο «Ο Δικός μου Ουρανός» και κυκλοφόρησε το 2019 από τις εκδόσεις Πηγή.

 

StumbleUponEmail

Περιγραφή

«Η ζωή μου κατάντησε ένα παλιό ξέφτι….» απολογείται με δάκρυα στα μάτια κι ένα βλέμμα παραίτησης, η Κατερίνα στη Νεφέλη, τη μοναχοκόρη της.

Η επίκληση του παρελθόντος χαρίζει μια αίσθηση γλυκιάς παρηγοριάς, στον εύθραυστο, λόγω της βαριάς ασθένειας, ψυχισμό της ηλικιωμένης γυναίκας.

Ζωηρές θύμησες φωτίζουν το πνιγηρό, θλιβερό δωμάτιο. Από διαφορετική γωνία, κάτω από το βάρος του αμείλικτου χρόνου, μάνα και θυγατέρα ξεδιπλώνουν τις ψυχές τους.

Οι στιγμές που μετρούν ανάμεσά τους, αποκτούν μια θεμελιώδη αξία και σημασία.

Άραγε η μοίρα της Κατερίνας θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη της πορεία ή θα καταφέρει η ίδια να νικήσει την αρρώστια της και να προχωρήσει δυναμικά στο υπόλοιπο της ζωής της;

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 400 kg
Διαστάσεις 21 x 14 x 21 cm