“Ο Έρωτας της Λίμνης” – Λευτέρης Χ. Νάκος

10,00 

ISBN: 978-618-5490-32-4 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Ο Λευτέρης Χ. Νάκος γεννήθηκε στην Άρτα το 1998 και μεγάλωσε στο Καναλάκι, μία κωμόπολη κοντά στην πόλη της Πρέβεζας. Σε ηλικία δεκαοκτώ ετών, μετακόμισε στα Ιωάννινα για να κυνηγήσει τα όνειρά του. Είναι φοιτητής Ιατρικής. Αγαπά την ποίηση και την κλασσική λογοτεχνία. Έχει διδαχτεί, προβληματιστεί και ονειρευτεί με έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και ποιητών, τα οποία έχουν συμβάλλει αρκετά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς του.

Ελπίζει στο μέλλον, κάποια στιγμή, τα βιβλία του να ταξιδέψουν, να προβληματίσουν και να διδάξουν τους αναγνώστες του.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Χιόνι έχει κατακλύσει την πόλη, η λίμνη είναι παγωμένη από το κρύο…

Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας βασανίζει τους δυο νεαρούς ήρωές μας που κάποτε ήταν μαζί, στην ίδια πόλη, αλλά η ζωή τούς χώρισε… Ο νεαρός ήρωάς μας βρίσκεται για σπουδές μακριά πλέον από την αγαπημένη του…

Οι δυο νέοι προσπαθούν να έρθουν κοντά ο ένας με τον άλλον με τη βοήθεια του φεγγαριού, της μουσικής, του αέρα και, ειδικότερα, της λίμνης, η οποία γνωρίζει τα πάντα και είναι μάρτυρας για τα συναισθήματα και των δύο νέων.

Η κοπέλα, γυρνά στους δρόμους φορώντας ένα άσπρο φόρεμα και κρατώντας στο ένα της χέρι ένα καφέ σκούρο δοξάρι από βιολί και στο άλλο μια αγχόνη, στην οποία έχει δεμένο τον έρωτά της και τον κουβαλάει για να μην το χάσει. Δεν μιλάει σε κανέναν, πάρα μονάχα στη λίμνη.

Ο νέος, ζητά μια συνάντηση μαζί της και ταξιδεύει με τον νου του. Ο μόνος συνομιλητής του είναι το φεγγάρι και το παρακαλεί να τον βοηθήσει να βρει τον έρωτά του. Τέλος, ο νέος αποφασίζει να ταξιδέψει πάλι πίσω στην πόλη εκείνη, στην πραγματικότητά αυτήν τη φορά, για να συναντήσει την κοπέλα και να εκπληρώσουν τον έρωτά τους.