Το κρίμα της Εύας – Μαίρη Ζαμάνη & Κωνσταντίνος Κατόπης

14,00 

ISBN: 978-618-5490-70-6 SKU: N/A Tags: ,

Η Μαίρη Ζαμάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ανέκαθεν η επαφή της με τον γραπτό λόγο τη μάγευε, αφού μέσα από αυτόν εξωτερίκευε τις πιο μύχιες σκέψεις της. Σπούδασε γαλλική φιλολογία και στη συνέχεια ξένες γλώσσες και μετάφραση στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται ως καθηγήτρια στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Στο σημερινό στάδιο της ζωής της η συγγραφή αποτελεί την πιο αγαπημένη της ενασχόληση ενώ η αγάπη της για τα κοινά τής χάρισε πρόσφατα  τον τίτλο της δημοτικής συμβούλου στον Δήμο Διονύσου όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια.

Το 2018 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Όσο κρατάει μια στιγμή» ενώ το 2020 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ζενίθ το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Μυστικά παιχνίδια».

 

Ο Κωνσταντίνος Κατόπης, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είχε από μικρή ηλικία μια παθιασμένη αφοσίωση στις ιστορίες μυστηρίου. Καθώς μεγάλωνε, αποφάσισε να ακολουθήσει διεθνείς οικονομικές σπουδές και καρποφόρησε την επαγγελματική του πορεία σε μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς. Τα καθημερινά του βιώματα και η αγάπη του για το βιβλίο τον οδήγησαν σε σεμινάρια ψυχολογίας, όπου εκεί συνάντησε τη Μαίρη Ζαμάνη.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη δημιουργία ενός συγγραφικού ντουέτου. «Το κρίμα της Εύας» αποτελεί την πρώτη συγγραφική του προσπάθεια.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Η ζωή, από τότε που γεννήθηκε η Εύα, δεν στάθηκε καθόλου καλή μαζί της μέχρι που ο γάμος της µε τον μεγαλοεπιχειρηματία, Αλέξη Ασλάνογλου την έφερε από την άχρωμη πραγματικότητά της στο προσκήνιο της αθηναϊκής ελίτ.

Ο άντρας της, τής έδωσε δύναμη κι εξουσία και η ίδια κατάφερε πολύ γρήγορα να εδραιώσει τη θέση της στην καρδιά του. Άφησε το παρελθόν της οριστικά πίσω της κι έτσι τα μυστικά που κρατούσε καλά κρυμμένα άρχισαν να ξεθωριάζουν, μπροστά στη λάμψη της ζωής της. Όμως, η αναπάντεχη τραγωδία που συνέβη, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, θυμίζοντάς της όλα όσα ήθελε να ξεχάσει. Πιθανόν επειδή ό,τι προοριζόταν να της συμβεί θα έβρισκε τρόπο να πραγματοποιηθεί, αφού από το πεπρωμένο του κανείς δεν καταφέρνει να ξεφύγει.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.2 kg
Διαστάσεις 21 x 14 x 21 cm