Η Τελευταία Επιθυμία – Αλίκη Κ. Τσιατά

15,00 

ISBN: 978-618-5490-51-5 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Αλίκη Κ. Τσιατά γεννήθηκε στον Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά.
Εργάστηκε στον ιδιωτικό και τραπεζικό χώρο και απέκτησε δύο κόρες.
Η ζωγραφική είναι η μεγάλη της αγάπη και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αφιερώθηκε σε αυτήν, παίρνοντας μέρος σε αρκετές ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις.
Από παιδί συνήθιζε να γράφει ιστορίες, τις οποίες κρατούσε μόνο για τον εαυτό της ή για τους δικούς της ανθρώπους.
Πρόσφατα εγκαταστάθηκε στη Μάνη και αντλεί έμπνευση για τη ζωγραφική και το γράψιμο από το άγριο τοπίο της περιοχής.
Το βιβλίο της με τίτλο «Η Τελευταία Επιθυμία» είναι το δεύτερο συγγραφικό της έργο ενώ το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Μια Μέρα Θα Φύγω» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ζενίθ.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Τελικά, πότε είναι καλύτερα να πεθαίνει ένας έρωτας; Αν πεθάνει στην αρχή, αφήνει την πικρή γεύση των ανικανοποίητων ονείρων. Αν πεθάνει πολύ αργότερα, αφήνει κατεστραμμένες στιγμές και κουρελιασμένες ψυχές.

Δύο αδελφές. Η φτώχια σε μια γειτονιά του Πειραιά. Η αγωνία να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον χωρίς αγάπη. Η ζήλια, ένα νόθο παιδί, ένας οίκος ανοχής, μια δολοφονία. Όταν η Ελένη καλείται να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της, πριν αυτή πεθάνει, ένα-ένα τα μυστικά αποκαλύπτονται και τότε ανακαλύπτει ότι δεν είναι όλα όπως νόμιζε.

Ο πρώτος έρωτας της Αντιγόνης, ο κλεμμένος έρωτας της Κατερίνας, ο μοναδικός έρωτας του Ανδριανού.

Ένα μαγικό χέρι οδηγεί την Ελένη σε μια γωνιά της Μάνης κι ένα πυργόσπιτο γίνεται ανεκπλήρωτο όνειρο. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμη αλήθεια και τότε θα καταλάβει πως ό,τι πεθαίνει, γίνεται ο σπόρος για ένα νέο ξεκίνημα!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.4 kg
Διαστάσεις 21 x 14 x 21 cm