Αληγής Αναζήτηση – Αριάννα Ελιζμπέτα Αραμπατζή

15,00 

ISBN: 978-618-5490-31-7 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Αριάννα Ελιζμπέτα Αραμπατζή κατάγεται από τη Μύκονο. Είναι είκοσι ετών και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Κολλέγιο και είναι φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών και Διπλωματίας στο τμήμα Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Μιλάει Αγγλικά, Σουηδικά και Πολωνικά.

Σε ηλικία δεκαέξι ετών με την ομάδα της δημιούργησε μια εικονική επιχείρηση με ονομασία «Watch Out» η οποία βραβεύτηκε κι εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Νεανικής Επιχειρηματικότητας Junior Achievement Europe, στις Βρυξέλλες.

Έναν χρόνο αργότερα στο Νεανικό Μοντέλο Ηνωμένων Εθνών (MUN) εκπροσώπησε την Πολωνία και κατέκτησε τη θέση του καλύτερου Ambassador.

Ταξίδεψε στην Ελβετία (CERN)για να παρακολουθήσει ένα πείραμα επιστημονικής Φυσικής (πείραμα Alice).

Υπήρξε διερμηνέας Σουηδικών σε μια αθλητική ομάδα ατόμων με οπτική αναπηρία, τους οποίους εθελοντικά ακολούθησε δύο φορές στο Μάλμε της Σουηδίας.

Για τις δράσεις της έχει βραβευθεί το 2018 και το 2021 από τη Διεθνή Οργάνωση LIONS.

Εκτός από τη συγγραφή βιβλίων και σεναρίων ασχολείται επίσης με τη ζωγραφική, το τραγούδι και το θέατρο.

Το βιβλίο με τίτλο ‘‘Αληγής Αναζήτηση’’ είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Ο νεαρός Βέλγος Νίνο Βαν Ρόιμπεν θέλοντας να μαζέψει τα κομμάτια του ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι αναζήτησης από τις Βρυξέλλες με προορισμό την Αθήνα. Στα αδιάβατα μονοπάτια της ψυχής του εισχωρεί ανελέητα το παρελθόν με ίντριγκες και άγνωστα μυστικά. Όταν κάποια στιγμή καταφέρνει να φτάσει στο τέλος αυτής της αναζήτησης συνειδητοποιεί ότι δεν τελείωσε η περιπέτειά του… Άραγε θα βρει απαντήσεις μέσα από τις δηλητηριώδεις αποκαλύψεις δίχως να χάσει τον εαυτό του από τα φαντάσματα του παρελθόντος; Ποιος είναι ρόλος στη ζωή του εκείνης της όμορφης κοπέλας που ακούει στο όνομα Ελίζα;