Η Μελωδία του Χρυσόψαρου – Παναγιώτα Σταυρίδη

15,00 

ISBN: 978-618-5490-10-2 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

 

Η Γιώτα Σταυρίδη κατάγεται από την Μυτιλήνη της Λέσβου. Μένει στην Αθήνα. Είναι Πληροφορικάριος και φοίτησε στο ΤΕΙ Λαμίας στο τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Εργάζεται στον χώρο της Υγείας.

Η αγάπη της για τη συγγραφή κειμένων σε συνδυασμό με τη μελέτη βιβλίων ψυχολογίας, την οδήγησαν στη συγγραφή του πρώτου της έργου με τίτλο «Επτά Θανάσιμα Ερωτήματα». Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

Έπειτα ασχολείται με την ζωγραφική ενεργά από δέκα περίπου ετών και έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στο «Θέατρο Των Αλλαγών» και έχει συμμετάσχει σε τρεις θεατρικές παραστάσεις.

Διαχειρίζεται την διαδικτυακή ομάδα «arts,life & travel», την σελίδα «e-psychology travel» και συνδιαχειρίζεται την σελίδα «art spirits».

H «Μελωδία του Χρυσόψαρου» είναι ένα βιβλίο που περιέχει συνδυασμό επιστημονικής φαντασίας, ψυχολογικού θρίλερ και μυστηρίου.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Έτος 2062. Η Σελίν, μια νεαρή ιδιωτική ντεντέκτιβ και ψυχολόγος από τη Ρωσία, καλείται στη Μυτιλήνη, για να εντοπίσει την εξαφανισμένη σύζυγο ενός ντόπιου πιανίστα, του Λευτέρη…

Η Σελίν είναι προικισμένη με ιδιαίτερα χαρίσματα, όπως τη διαίσθηση και τα όνειρά της, έχοντας την δυνατότητα να προβλέψει και να εντοπίσει οτιδήποτε ζητά λύση. Αυτό είναι και το κλειδί στο επάγγελμά της και των εντοπισμό προσώπων.

Διαίσθηση ή λογική; Τι μας οδηγεί σε έναν ανεξιχνίαστο γρίφο που ζητά λύση;

Ο Λευτέρης μέσα από πολλές ανοιχτές πόρτες προσπαθεί να βρει μια χαραμάδα σωτηρίας…

Συναισθηματικά παιχνίδια του μυαλού ή παιχνίδια των τεχνολογικών εξελίξεων… Μέσα από αυτά γεννιέται το τέλειο πειραματόζωο;

Γιατί ό,τι είναι γραφτό να συμβεί θα εμφανιστεί με τον πιο μελωδικό τρόπο…

Σε κάθε νότα ξετυλίγεται και ένα φρικιαστικό έγκλημα που ζητά λύση..

Ό,τι δεν επισημαίνεις ίσως να έχει και τη μεγαλύτερη σημασία για το δικό σου μυστικό, γιατί απλά θες να το κρύψεις στην άκρη του μυαλού σου, αγαπημένο μου χρυσόψαρο…

Η μελωδία του Χρυσόψαρου