Μαρίνα Σεϊρλή – Ο 13ος Άγγελος

15,00 

ISBN: 978-618-5490-19-5 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Μαρίνα Σεϊρλή γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι κάτοικος Αθηνών. Το βιοποριστικό της επάγγελμα, εδώ και σαράντα χρόνια, είναι η αισθητική. Διετέλεσε από το 2000 έως το 2015 καθηγήτρια αισθητικής στις σχολές του ΟΑΕΔ.

Το γράψιμο στάθηκε πιστός συνοδοιπόρος της ζωής της. Αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης των συναισθηματικών της αποχρώσεων κι εμπειριών.

Παρακολούθησε επί δύο χρόνια σεμινάρια με θέμα τις «Πεμπτοδιαστατικές ενεργειακές Αγγελικές διαδρομές» καθώς επίσης διδάχθηκε έναν χρόνο μαθήματα στο «Μικρό Πολυτεχνείο» στο τμήμα της μυθοπλασίας.

«Ο 13ος Άγγελος» αποτελεί το πρώτο της μυθιστόρημα.

 

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Ένα μουντό απόγευμα επιτελέστηκε ένα θαύμα, που θα άλλαζε τις ζωές όλων. Ήρθε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι, η Μελιώ. Από μικρή ήταν τόσο γλυκιά όσο το όνομά της, προκαλώντας τη συμπάθεια των ανθρώπων γύρω της. Μεγαλώνοντας έμοιαζε με «Άγγελο», ο οποίος απομάκρυνε το κακό που δηλητηρίαζε τις ψυχές τους και δεν τους άφηνε να ανελιχθούν στα ανώτερα αιθερικά πεδία.

Όταν μεγάλωσε, κατάλαβε τον σκοπό της και με την αρωγή των βοηθών της ανακάλυψε τις εξαιρετικές δυνάμεις που διέθετε. Έτσι μαχόταν προσπαθώντας να διώξει οτιδήποτε ραδιούργο μακριά σαν άξια πολεμίστρια. Μέχρι που γνώρισε τον έρωτα και υπέκυψε στο γήινο κομμάτι της… Από εκείνη τη στιγμή το κακό γύρω της μεγάλωνε, μεγάλωνε σιωπηλά. Θα καταφέρει να το διώξει μακριά ή θα κυριαρχήσει για πάντα στη γη;