Προβολή καλαθιού Το προϊόν “ΑστίΛ – Χρύσα Ζανεσή-Αλεξάκη” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.

Με Ψάχνεις; Εδώ Είμαι…

20,00 

ISBN: 978-618-5490-39-3 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Ο Γεώργιος B. Καϊάφας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1967. Σήμερα, ζει κι εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία – δημόσιες σχέσεις στο “ΙΕΚ-ΟΜΗΡΟΣ” αποφοιτώντας με άριστα. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση ως αθλητικός συντάκτης. Είχε κάνει μαθήματα θεάτρου, κινησιολογίας και τραγωδίας για δύο χρόνια στο Θεατρικό Εργαστήρι Πετρούπολης. Συμμετείχε σε παραστάσεις σε περιοδεία που έκανε ο θίασος του εργαστηρίου ανά την Ελλάδα, σε μια διασκευή της κωμωδίας του Αριστοφάνη “Όρνιθες”, από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Σουξέ, με τον τίτλο “Μια πόλη στα σύννεφα”. Είναι παντρεμένος με τη Γεωργία Αγγελοπούλου.

Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη συλλογή φωτογραφιών με θέμα την Αθήνα του 19ου αιώνα και την ίδια συλλογή κάνει για τη Μεσσηνία στις σελίδες του Η Παληά Αθήνα και “Μεσσηνία, Κάποτε” στο Facebook, ενώ αρθρογραφεί κυρίως στο blog του “vivlionet.blogspot.com”.

Το πρώτο του βιβλίο είχε τον τίτλο Θαλάσματα (άσματα της θάλασσας) (εκδόσεις Δωδώνη, 2010) και το δεύτερο τον τίτλο “Η αρχή του Καλού” (Δυάς εκδοτική, 2019)

Tου έχει απονεμηθεί τιμητικός έπαινος το 2008 από τον φιλολογικό σύλλογο Παρνασσός σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης για το έργο του “Καλησπέρα σου, ανθρωπότητα”.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Ο Οδυσσέας, ένας επιτυχημένος νέος, καταφέρνει τα πάντα στη ζωή του, έχοντας τον τρόπο του για όλα. Μέχρι που μια μέρα, η Ζωή τού ζητάει να χωρίσουν. Έτσι ο καθένας τους απομονώνεται, σκεπτόμενος τα επόμενα βήματά του.

Ο Οδυσσέας μέσω ενός “δικαστηρίου” με τον εαυτό του ξαναγεννιέται, ενώ η Ζωή βρίσκει την ελπίδα σε ένα τηλεφώνημα από την Αμερική. Ξεκινούν μια νέα ζωή, μακριά ο ένας από τον άλλον, θεωρώντας ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή…

Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς!