Μια Λύτρωση Ακόμα… – Κωνσταντία Γιαννοπούλου

15,00 

ISBN: 978-618-5490-43-0 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Γιαννοπούλου Κωνσταντία γεννήθηκε το 1963 στη Βαμβακού Φαρσάλων όπου και έζησε έως την αποφοίτησή της από το λύκειο. Σπούδασε Γεωπονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Μετά τις σπουδές της για περισσότερο από επτά έτη έζησε στην Κίσσαμο των Χανίων και σήμερα ζει στην πόλη των Φαρσάλων προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια τις υπηρεσίες της στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, είτε ως γεωπόνος είτε ως υπάλληλος γραφείου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπά το διάβασμα, τις κάθε είδους χειροτεχνίες, όπως κέντημα και πλέξιμο, τους περιπάτους στην εξοχή, τη μουσική και την καλή παρέα. Τώρα εκδίδει το πρώτο της βιβλίο, ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή και του δεύτερου βιβλίου της.

Η αγάπη των δικών της ανθρώπων καθώς και το μότο της «Ποτέ δεν είναι αργά» είναι η κινητήρια δύναμή της.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Μια λύτρωση ακόμα… για την Ανθή, τον Παντελή, την Αντιγόνη και τη Φιλιώ. Τέσσερεις άνθρωποι, με αρετές, πάθη, φόβους και προκαταλήψεις. Η ζωή τους επεφύλασσε ανατροπές και δυσκολίες φορτωμένες πάντα με τις δικές τους αναστολές, τις λάθος επιλογές, τις εμμονές, τα μυστικά. Ταυτόχρονα όμως τους γέμισε με θέληση, με δύναμη και πίστη, ώστε ο καθένας τους, με τον δικό του τρόπο, να καταφέρει να «ελευθερωθεί». Κι αν στην εποχή μας υπάρχουν ακόμη αυτοί που διστάζουν να βουτήξουν στο μέσα τους, που φοβούνται να βγουν στο φως, που δεν τολμούν να αναμετρηθούν με λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, σαν τους ήρωες του βιβλίου, ας μην απελπίζονται κι ας μην ξεχνούν πως, πράγματι, ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχει πάντα χρόνος για μια αναμέτρηση ακόμα… μια αναζήτηση ακόμα… Μια Λύτρωση ακόμα…

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 400 kg
Διαστάσεις 21 x 14 cm