Μια Μέρα Θα Φύγω – Αλίκη Κ. Τσιατά

12,00 

ISBN: 978-618-5490-33-1 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Αλίκη Κ. Τσιατά γεννήθηκε στον Πειραιά. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γαλλικά. Εργάστηκε στον ιδιωτικό και τραπεζικό χώρο και απέκτησε δύο κόρες. Η ζωγραφική είναι η μεγάλη της αγάπη και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αφιερώθηκε σε αυτήν, παίρνοντας μέρος σε αρκετές ομαδικές αλλά και ατομικές εκθέσεις. Από παιδί συνήθιζε να γράφει ιστορίες, τις οποίες κρατούσε μόνο για τον εαυτό της ή για τους δικούς της ανθρώπους.

Πρόσφατα εγκαταστάθηκε στη Μάνη και αντλεί έμπνευση για τη ζωγραφική και το γράψιμο από το άγριο τοπίο της περιοχής.

Το βιβλίο της με τίτλο «Μια Μέρα Θα Φύγω» είναι το πρώτο που εκδίδεται.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Η Μάρω, ένα μικρό ονειροπόλο κορίτσι, ήθελε να ξεφύγει από τη μιζέρια της οικογένειάς της. Με τη φαντασία της άρχισε να ζει μια πλούσια ζωή, γεμάτη αίγλη και όμορφες στιγμές. Μέχρι τη στιγμή που παντρεύτηκε τον Αντώνη και τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα. Της παρείχε οτιδήποτε είχε ζητήσει εκτός από αγάπη, την οποία εκείνη θεωρούσε δεδομένη και δεν την ονειρεύτηκε.

Όμως, κάποια στιγμή όλος ο κόσμος γύρω της γκρεμίστηκε και κατάλαβε πόσο μόνη ήταν χωρίς τους ανθρώπους που πραγματικά την αγάπησαν. Θα τολμήσει να φύγει μακριά από τη ζωή που είχε διαλέξει να ζήσει; Θα καταφέρει να διεκδικήσει την αγάπη που κάποτε απέρριψε;

 

Μερικοί άνθρωποι βασανίζονται από μια φυγή. Μπορεί να είναι φυγή από κάποιες καταστάσεις, από έναν τόπο, από κάποιους ανθρώπους. Γίνεται εμμονή και σκοπός ζωής. Τρέφουν με όνειρα την πραγματικότητά τους, χωρίς να ψάξουν το “γιατί”. Αρκεί να φύγουν. Τις περισσότερες φορές, όμως, φεύγουν οι άλλοι από αυτούς και μένουν να αναρωτιούνται τι πήγε λάθος.

Μα ήταν λάθος τα όνειρα!