Ξενοδοχείο Ελίτ – Σοφία Μπουρνατζή

20,00 

ISBN: 978-618-5490-47-8 SKU: N/A Κατηγορία: Tag:

Η Σοφία Μπουρνατζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Ζει στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά της και εργάζεται ως σύμβουλος τουριστικού μάρκετινγκ, ιδιοκτήτρια της επιχείρησης PASS PARTOUT – Tourism Marketing.

Ο τουρισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και κάθε εμπειρία της φιλτράρεται μέσα από το πρίσμα του. Μέρος της εργασίας της είναι η έρευνα ιστορικών και πολιτιστικών δεδομένων των περιοχών που προωθεί, η συγγραφή και η επεξεργασία κειμένων, η εκπόνηση μελετών και στρατηγικών προβολής, η επικοινωνία με δημοσιογράφους και επαγγελματίες τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι μέλος της “‘Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου”, της Αμερικανικής Ένωσης International Food, Wine, Travel Writers Association και του Ευρωπαϊκού δικτύου Liberation Route of Europe”.

Σε ένα από τα εγχειρήματά της, οργάνωσε τη διεθνή καμπάνια τουριστικής προβολής της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς και των Σερρών κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και ανακάλυψε τις κρυφές πτυχές μιας περιόδου που εξακολουθεί να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Το αστυνομικό μυθιστόρημα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΙΤ αποτελεί την πρώτη συγγραφική της απόπειρα.

StumbleUponEmail

Περιγραφή

Στο υπόγειο του πολυτελούς ξενοδοχείου «ΕΛΙΤ» ανακαλύπτεται το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα. Το σημείο όπου βρίσκεται, η λεγόμενη «Κρύπτη», είναι ένα από τα τουριστικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, αφού εκεί σώζονται τα ερείπια μιας αρχαίας ρωμαϊκής έπαυλης.

Ο νεκρός αποτελεί έναυσμα για το ξετύλιγμα μιας ιστορίας γεμάτης δόξα και προδοσία που ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη των αρχών του 20ού αιώνα, κορυφώνεται μέσα στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αποκαλύπτεται έναν αιώνα μετά.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Στέργιος Φραγκούδης μπλέκεται στο γαϊτανάκι μιας καλοδουλεμένης πλεκτάνης, χωρίς να γνωρίζει αν είναι θύμα ή θύτης.

Όσο το ξενοδοχείο «ΕΛΙΤ» συνεχίζει να βγάζει μυστικά τόσο οι ένοχοι γίνονται περισσότεροι από τους αθώους.

Κινδυνεύοντας να χάσει τα πάντα, ο διευθυντής αρχίζει έναν αγώνα δρόμου για να λύσει την υπόθεση  μέσα σε λίγες ημέρες, πριν το ξενοδοχείο αλλάξει ιδιοκτήτες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διαστάσεις 21 x 14 x 21 cm